مورینگا چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟
تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
مورینگا چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟
شنبه 9 اسفند 1399 ساعت 16:42 | بازدید : 187 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

درخت مورینگا یا گز روغنی از گیاهان بومی نواحی شمال غربی هند است مورینگا به دلیل داشتن برگ های مغذی و خواص دارویی خارق العاده به خصوص برای مردان از هزاران سال پیش در طب سنتی آیورودا مورینگا استفاده می شود.

جالب است بدانید تقریبا همه بخش های مورینگا خاصیت درمانی دارد و برای درمان بیش از 300 بیماری مختلف استفاده می شود. از جمله خواص مورینگا برای مردان می توان به حفظ سلامت پروستات، جلوگیری و درمان اختلال نعوظ، بهبود باروری و کنترل قند خون اشاره کرد.

در ادامه با مجله اینترنتی ماهتوتا همراه باشید تا با خواص شگفت انگیز برگ و دانه مورینگا برای مردان و مضرات احتمالی این گیاه آشنا شویم.

مورینگا چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟

1. سلامت پروستات

دانه و برگ مورینگا سرشار از ترکیبات حاوی گوگرد به نام گلوکوزینولات ها هستند که خاصیت ضد سرطانی داشته و رشد و نمو سلول های سرطان پروستات را مهار می کنند.

گفته شده مورینگا برای پیشگیری از هایپرپلازی (بزرگی) خوش خیم پروستات مفید می باشد، ناگفته نماند احتمال ابتلا به این عارضه با افزایش سن بیشتر می شود و نشانه بارز آن بزرگ شدن پروستات است که در دفع ادرار مشکل ایجاد می کند.

به نظر می رسد عصاره برگ مورینگا به کاهش وزن پروستات کمک کرده و سطح آنتی ژن مخصوص پروستات را کاهش می شود، این آنتی ژن از پروتئین های تولید شده توسط غده پروستات است که بالا بودن سطح آن می تواند نشانه سرطان پروستات باشد.

2. درمان اختلال نعوظ

اختلال نعوظ از مشکلات جنسی شایع در میان مردان است که طی آن فرد در رسیدن به حالت نعوظ و حفظ آن حین رابطه جنسی دچار مشکل می شود و عوامل مختلفی همچون مشکل در جریان خون، فشار خون بالا، بالا بودن سطح چربی خون یا بیماری های خاص از جمله دیابت در بروز آن نقش دارند.

برگ مورینگا حاوی ترکیبات گیاهی پلی فنلی است که با افزایش تولید اکسید نیتریک و کاهش فشار خون می تواند جریان خون را تقویت کرده و به درمان این اختلال کمک کند.

به نظر می رسد عصاره برگ و دانه این گیاه با مهار آنزیم های مرتبط با اختلال نعوظ که از عوامل افزایش فشار خون و کاهش تولید اکسید نیتریک هستند در کاهش علائم اختلال نعوظ نقش مثبت داشته باشد.

همچنین گفته شده مصرف عصاره دانه مورینگا عضله مربوط به نعوظ در آلت تناسلی را شل کرده و باعث می شود جریان خون بیشتری به این منطقه برسد.

3. بهبود باروری

آمار نشان داده در 40 درصد موارد ناباروری، مشکلات مردانه از جمله تعداد کم اسپرم یا مشکل در تحرک آن ها عامل اصلی است.

برگ و دانه مورینگا به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی با استرس اکسیداتیو مقابله کرده و به افزایش تولید اسپرم ها و جلوگیری از آسیب DNA اسپرم کمک می کنند.

پودر برگ مورینگا باعث افزایش قابل توجه حجم مایع منی و تعداد و تحرک اسپرم ها شده و عصاره آن مانع از بین رفتن اسپرم در برابر گرمای شدید، شیمی درمانی یا پرتوهای الکترومغناطیسی ناشی از تلفن های همراه می شود.

4. کنترل قند خون

دیابت نوع 2 از بیماری های مزمن است که در مردان بیش از زنان شیوع دارد، یک دلیل آن این است که افزایش تجمع چربی های شکمی یا احشایی در مردان معمولا بیشتر از زنان است که به کاهش کارایی انسولین و افزایش خطر ابتلا به دیابت منجر می شود.

به نظر می رسد عصاره برگ و دانه مورینگا با افزایش تولید انسولین و جذب بهتر قند توسط سلول ها به کاهش قند خون کمک می کند اگرچه در برخی موارد دیده شده تاثیر قابل توجهی روی قند خون نداشته است.

همچنین گفته شده مصرف پودر برگ ها به همراه وعده غذایی می تواند از افزایش قند خون بعد از وعده غذایی در افراد دیابتی جلوگیری کند، با این حال دوز مصرفی موثر به قدری است که روی طعم غذا اثر منفی گذاشته و معمولا افراد نمی توانند به مصرف منظم آن ادامه دهند.

عوارض مورینگا

برگ مورینگا معمولا به صورت برگ خشک، پودر، کپسول، عصاره و حتی دمنوش کیسه ای در برخی نقاط عرضه می شود و سابقه طولانی استفاده از آن در طب سنتی و مواد غذایی نشان داده احتمالا خطر خاصی برای سلامتی ندارد.

در مطالعات علمی هم مشخص شده افرادی که یک دوز 50 گرمی پودر برگ مورینگا مصرف کرده یا به مدت سه ماه هر روز 7 گرم از این پودر خورده اند مشکل خاصی پیدا نکرده اند.

با این وجود توصیه می شود قبل از مصرف مورینگا به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • در برخی پژوهش های علمی مشخص شده این گیاه باعث کاهش سطح تستوسترون در مردان می شود که مشکلاتی همچون کاهش میل جنسی، اختلال نعوظ، کاهش حجم عضلانی و افسردگی را به دنبال دارد.
  • اثر کاهنده تستوسترون برگ های مورینگا می تواند اثر بخشی درمان جایگزین تستوسترون در مردانی که دچار کمبود تستوسترون هستند را کاهش دهد.
  • توصیه می شود مردانی که دچار کمبود تستوسترون هستند یا داروهای فشار خون یا دیابت مصرف می کنند قبل از مصرف مکمل های مورینگا حتما با پزشک مشورت کنند.

منبع: healthline

خانه » سلامت



برچسب‌ها: پروستات ,

موضوعات مرتبط: سلامت , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست


















































می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 213
:: باردید دیروز : 1060
:: بازدید هفته : 213
:: بازدید ماه : 5779
:: بازدید سال : 14556
:: بازدید کلی : 14556